FERTILOSOPHY®’NİN DİREKLERİNDEN BİRİ OLAN AR-GE+I

Dünya sürekli ve durmaksızın gelişiyor. Tarımda da trendler var, işte bu yüzden TARAZONA’da Fertilosophy ®’yi uygulamaya koyuyoruz çünkü geleceğin beslenmesi bugünkü gübrelemeye bağlı.

Fertilosophy ® trendi, çevresel ve ekonomik açıdan verimli ve sürdürülebilir bir gübreleme arayışındadır.

TARAZONA, çiftçilere hizmet etmek için tarımsal uygulamalarda, yaygınlaştırmada, eğitimde ve teknoloji transferinde şeffaflığa kendini adamıştır. Bu taahhüt, çiftliklerin performansını en üst düzeye çıkarmayı ve mevcut ve gelecekteki tarım üzerindeki çevresel etkiyi en aza indirmeyi başaracaktır.

Sürekli çalıştığımız ve Fertilosophy ® ‘nin temel taşlarından birini oluşturan alanlardan biri Araştırma, Geliştirme ve İnovasyondur (Ar-Ge+I). Ar-Ge+i bilgi, deneyim, ilgi, çaba ve zamanla edinilen bilgiyi aktarma ve üretilen bilgeliği paylaşma arzusunu gerektirir, böylece birlikte daha iyi bir tarım inşa edebiliriz.

Sürekli iyileştirme taahhüdümüz sayesinde, FEDER fonlarıyla finanse edilen Araştırma ve Geliştirme Projeleri Programı kapsamında birçok projeyi yürütmek üzere Endüstriyel Teknolojiyi Geliştirme Merkezi’nin (CDIT) desteğini aldık.

Şu anda iki proje üzerinde çalışıyoruz:

ASİT PH’DA YENİ KAPSÜLLÜ ORGANİK VE MİKROBİYAL BİYOstimülan ÇÖZELTİ GELİŞTİRİLMESİ

BİYOPOLİMER KAPLAMA VE BİOSİMÜLAN İÇERİĞİ İLE YENİ CRF ÇÖZÜMLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ

Katıldığımız projeler sayesinde çiftçiye ekimi için en verimli ve sürdürülebilir beslenme çözümünü sunacak gübreler geliştirebilmeyi umuyoruz.

TARAZONA, verimi en üst düzeye çıkarmak ve çevresel etkiyi en aza indirmek için Fertilosophy ® trendini takip eden çeşitli ürün yelpazesine sahiptir .

MICROTEAM®: ekim veya dikim sırasında ultra lokalize uygulamalı mikro kompleks gübreler. Karbon ayak izinin azaltılmasına yardımcı olurlar.

TARALENT®: nitrojenin uygun şekilde işlenmesi için gübreler. Çevremizi ve yeraltı sularını korumaya yardımcı olurlar.

TARATECH®: L-amino asitler ve Acophyllum nodosum yosun özleri bazlı biyostimülanlar, besin ürünleri ve eksiklik düzelticiler. Daha kuvvetli mahsul elde edilmesine ve zor durumlara hazırlıklı olunmasına yardımcı olurlar.

MICROTEAM®, TARALENT® ve TARATECH® gübrelerimizin uygulanmasıyla, mahsulleriniz için başlangıçtan hasada kadar mükemmel çözümü Fertilosophy ® uygulayarak geleceğinizi besleyerek bulacaksınız.

genişlik=

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

This field is required.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*This field is required.