Ürünün özelliği ; Azot bitki kuru ağırlının %1.5-2 ağırlığını oluşturur, fakat oldukça önemli bir elementtir. bitki büyümesindeki karbonlu bileşiklerle birleşerek çeşitli organik molekülleri yapar, çeşitli solunum enzimlerinde ko-enzim olarak vazife gören bazı vitaminlerin ayrıca nükleik asitlerin bileşimine girer ve hepsinden daha önemli olarak azot geniş ölçüde proteinlerin yapısına nüfus eder,bitkilerin azot eksikliğini giderir.
Garanti Edilen İçerik | w/w |
Toplam Organik Madde | % 20 |
Toplam Azot (N) | % 16 |
Organik Azot | % 1 |
Üre Azotu (N-NH2) | % 15 |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | % 4 |
pH Aralığı | 4,5 – 6,5 |