Ürünün özelliği: 1. Nano teknolojiyle ve quatro tekniği kullanılarak üretilmiş yüksek oranda inceltilmiş molekülleri sayesinde bitkilerin kabuk dokuları üzerinde %100 kaplama yapmaktadır. Kullanımdan 4-5 saat sonra yağan yağmurlarda bile tekrar kullanıma gerek yoktur. Aynı zamanda iyi bir nem baskılayıcı özelliğinden dolayı bakteri ve mantarların oluşumuna neden olan koşulları devre dışı bırakır. İçerdiği enzimler sayesinde Meyve gözü ve tomurcuklarda herhangi bir yanmaya neden olmaz. Diğer materyallerle kıyaslandığında bitki dokularında kalma ömrü daha uzun ve etkilidir.
İçeriği ; Bakır, Kireç, Kükürt ve Enzim.
Uygulama Dozu; 1-2 lt / 100 lt su
Kullanıldığı bitkiler;
Taş çekirdekli meyveler, yumuşak çekirdekli meyveler, bağ, zeytin, kivi v.s